Algemene voorwaarden


Artikel 1: Definities
In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

  • Bedrijf: de natuurlijke of rechtspersoon, geregistreerd als Mcubes, die producten of diensten aanbiedt via de webwinkel mcubes.nl.
  • Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een product of dienst via de webwinkel aankoopt.
  • Overeenkomst: de overeenkomst tussen een consument en het bedrijf die tot stand komt doordat de consument een product of dienst via de webwinkel bestelt.
  • Webwinkel: een online platform waar producten of diensten worden aangeboden.

Artikel 2: Toepasselijkheid
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten worden tussen een consument en het bedrijf via de webwinkel. De bepalingen van deze Algemene Voorwaarden gaan voor op eventuele andere bepalingen die de consument en het bedrijf overeenkomen. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op toekomstige overeenkomsten.

Artikel 3: Aanbod en acceptatie
Het aanbod van een product of dienst in de webwinkel is een vrijblijvend aanbod. De consument kan het aanbod aannemen door het product of de dienst te bestellen. De acceptatie van het aanbod door de consument is definitief wanneer de consument het product of de dienst heeft betaald. In geval van een fout in de prijs of beschrijving van het product, heeft het bedrijf het recht om het aanbod te corrigeren en de consument hiervan op de hoogte te stellen.

Artikel 4: Prijs
De prijs van een product of dienst is de prijs die op het moment van de aanvaarding van het aanbod door het bedrijf wordt gehanteerd. Alle prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief eventuele verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Artikel 5: Acties en Kortingscodes

  • Acties: Het bedrijf kan op verschillende momenten promoties en acties aanbieden, waaronder maar niet beperkt tot kortingen, gratis verzending, of speciale aanbiedingen. De voorwaarden van deze acties worden op de website van het bedrijf vermeld.
  • Kortingscodes: Kortingscodes zijn tijdelijk en kunnen specifieke voorwaarden hebben, zoals een minimale besteding of een geldigheidsduur. De consument dient ervoor te zorgen dat de kortingscode correct wordt ingevoerd tijdens het bestelproces om in aanmerking te komen voor de korting.
  • Kortingen op specifieke artikelen, zonder kortingscode: Voor bepaalde producten kan het bedrijf tijdelijke kortingen aanbieden die automatisch worden toegepast zonder dat een kortingscode nodig is. Deze kortingen zijn specifiek gekoppeld aan het betreffende product of de promotieperiode en kunnen niet worden toegepast op andere artikelen of aankopen.
  • Toepassing van kortingen: Kortingen of acties zijn niet cumulatief tenzij anders vermeld. Dit betekent dat kortingen niet kunnen worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingscodes. Kortingen op individuele artikelen kunnen wel worden gecombineerd, deze zijn wel uitgesloten van korting stapeling, korting over korting is dus niet mogelijk.
  • Wijzigingen: Het bedrijf behoudt zich het recht voor om acties en kortingscodes op elk moment te wijzigen of te beëindigen. Consumenten zullen tijdig op de hoogte worden gesteld van dergelijke wijzigingen via de website of andere communicatiekanalen.
  • Verlies van korting: Indien de consument een kortingscode of aanbieding niet tijdig gebruikt of deze niet meer geldig is, is het bedrijf niet verplicht om de korting alsnog toe te passen op een latere bestelling.

Geen terugwerkende kracht bij ruilingen
Kortingen en acties gelden uitsluitend op aankopen die tijdens de looptijd van de actie zijn gedaan. Indien een product, aangeschaft tijdens een actie, wordt geretourneerd of geruild, kan de korting niet worden overgedragen naar een andere bestelling of een product dat buiten de actieperiode valt.

  • Ruilen voor hetzelfde product: Bij defecten of beschadigingen kan het product worden geruild tegen een identiek exemplaar, mits beschikbaar. De oorspronkelijke actie- of kortingsprijs blijft in dit geval van toepassing.
  • Ruilen voor een ander product: Indien de consument ervoor kiest om het product te ruilen tegen een ander product buiten de actieperiode, is de consument de reguliere verkoopprijs van dat product verschuldigd, zonder toepassing van de oorspronkelijke korting.

Het bedrijf behoudt zich het recht voor om bij retouren of ruilingen een verrekening te maken volgens de geldende prijzen en voorwaarden.

      Artikel 6: Betaling
      De consument dient de prijs van een product of dienst binnen 14 dagen na factuurdatum te voldoen, producten worden altijd pas verstuurd na definitieve betaling van de factuur. Betaling kan geschieden via de betaalmethoden die het bedrijf aanbiedt, waaronder Ideal, Bancontact, creditcard betaling. 

      Artikel 7: Cadeaubonnen

      • Algemeen gebruik
        Cadeaubonnen zijn uit te geven en te verzilveren via de webwinkel van het bedrijf. De cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor contant geld en is uitsluitend te gebruiken voor de aankoop van producten in de webwinkel.
      • Geldigheidsduur
        De cadeaubon is geldig voor een periode van 12 maanden vanaf de uitgiftedatum, tenzij anders vermeld op de bon of bij de aanschaf ervan. Na de vervaldatum is de cadeaubon niet meer geldig en kan deze niet meer worden gebruikt.
      • Overdraagbaarheid
        Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunnen door derden worden gebruikt. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of onbevoegd gebruik van de cadeaubon.
      • Restwaarde
        Indien het aankoopbedrag lager is dan de waarde van de cadeaubon, blijft het resterende saldo beschikbaar binnen de geldigheidsduur. Het resterende saldo kan niet worden uitbetaald in contanten.
      • Misbruik en fraude
        Bij vermoeden van fraude of misbruik van cadeaubonnen behoudt het bedrijf zich het recht voor om een cadeaubon te blokkeren of niet te honoreren. Het bedrijf behoudt tevens het recht om een bestelling te annuleren indien er sprake is van oneigenlijk gebruik van cadeaubonnen.
      • Retour en restitutie
        Producten aangeschaft met een cadeaubon kunnen volgens de standaard retourvoorwaarden worden geretourneerd. Eventuele terugbetalingen worden uitgekeerd in de vorm van een nieuwe cadeaubon, tenzij anders overeengekomen.
      • Uitgiftebevestiging
        Bij aankoop van een cadeaubon ontvangt de consument een digitale uitgiftebevestiging met de waarde en geldigheidsduur van de cadeaubon. De consument is verantwoordelijk voor het zorgvuldig bewaren van deze bevestiging.

      Artikel 8: Levering
      Het bedrijf is verplicht het product of de dienst te leveren binnen de overeengekomen termijn. Als geen termijn is overeengekomen, is het bedrijf verplicht het product of de dienst binnen een redelijke termijn te leveren. Het bedrijf is gerechtigd om het product of de dienst in delen te leveren. Indien de consument niet thuis is bij de eerste afleverpoging, zal het verzendbedrijf de consument hierover informeren.

      Artikel 9: Verzending

      • Verzendmethoden: Het bedrijf biedt enkel DHL- of DPD-verzending aan. De keuze voor deze verzendmethode wordt gemaakt tijdens het bestelproces.
      • Verzendkosten: De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de bestemming van de zending. Deze kosten worden weergegeven tijdens het bestelproces.
      • Afleveradres: De klant is verantwoordelijk voor het opgeven van een correct en volledig afleveradres. Het bedrijf is niet aansprakelijk voor schade of verlies als het pakket wordt afgeleverd op een verkeerd adres dat door de klant is opgegeven. Extra kosten ten gevolgen van het verkeerd opgeven van de adresgegevens zijn voor de klant. Mocht een bestelling terugkomen door het verkeerd opgeven van de gegevens door de klant, dan mag het bedrijf kosten in rekening brengen. Klanten kunnen wijzigingen in hun afleveradres alleen doorgeven vóór het verzendmoment van hun bestelling.
      • Levertijden: Het bedrijf streeft ernaar om bestellingen binnen de opgegeven levertijden te verzenden. De levertijden zijn indicatief en het bedrijf kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen door derden.
      • Risico: Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op de consument op het moment dat de producten aan de consument zijn geleverd. Indien de consument ervoor kiest om het pakket aan de deur of bij de buren te laten bezorgen terwijl hij of zij niet thuis is, is de consument zelf verantwoordelijk voor eventuele verlies of schade.
      • Niet ontvangen zendingen: Indien een zending niet wordt ontvangen, dient de consument dit zo snel mogelijk te melden aan het bedrijf. Indien de consument aangeeft niets te hebben ontvangen, maar er wel melding van levering is (bijvoorbeeld via een Track & Trace-bericht of een handtekening), dient de consument een wettelijk geldige en ondertekende niet ontvangst verklaring te overleggen. Het bedrijf zal de situatie onderzoeken en, indien mogelijk, een oplossing bieden.
      • Verlies of verkeerde levering: Het bedrijf is niet aansprakelijk voor verloren of verkeerd afgeleverde pakketten die zijn goedgekeurd voor levering aan een verkeerd adres of die zijn afgeleverd aan een derde partij met uw voorafgaande toestemming. Als de klant heeft aangegeven dat het pakket bij de buren mag / moet worden afgeleverd is de klant zelf verantwoordelijk voor het pakket en eventuele problemen of verlies die voortkomen uit deze instructie. Ook als de klant instructies geeft aan het bezorgbedrijf om het pakket ergens ( op een veilige plek, voordeur, tuin, pakketautomaat of dergelijke) achter te laten is de klant zelf verantwoordelijk voor het pakket en eventuele problemen of verlies die voortkomen uit deze instructie.

       

      • Levering bij een afhaalpunt
      1. Indien de klant ervoor kiest om de bestelling bij een afhaalpunt te laten bezorgen, is de klant zelf verantwoordelijk voor het tijdig ophalen van het pakket.
      2. Indien de klant het pakket niet binnen de door de vervoerder gestelde termijn (meestal 7 tot 14 dagen) ophaalt, wordt het pakket automatisch teruggestuurd naar het bedrijf.
      3. Het bedrijf zal de klant hiervan op de hoogte stellen en de mogelijkheid bieden om het pakket opnieuw te verzenden, waarbij extra verzendkosten door de klant moeten worden betaald.
      4. Indien de klant geen herverzending wenst, zal het bedrijf het aankoopbedrag terugbetalen, minus de oorspronkelijke betallings / terugbetalings kosten, verzendkosten en eventuele retourkosten die door de vervoerder in rekening zijn gebracht.
      5. Kortingsacties en aanbiedingen blijven niet van toepassing op een hernieuwde bestelling na het niet-afhalen van een pakket.
      • Levering 'Niet bij de buren': Wilt u dat, in het geval u niet thuis bent, uw bestelling niet bij de buren wordt geleverd, selecteer dan de optie 'Niet bij de buren' tijdens de checkout.

      Artikel 10: Beëindiging
      De overeenkomst tussen de consument en het bedrijf kan door beide partijen worden beëindigd. De beëindiging moet schriftelijk geschieden, met inachtneming van een opzegtermijn van 14 dagen.

      Artikel 11: Herroepingsrecht
      De consument heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De consument dient de producten ongebruikt, onbeschadigd, en in de originele verpakking te retourneren. De kosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de consument, tenzij het bedrijf schriftelijk anders heeft aangegeven.

      Het herroepingsrecht geldt niet voor:

      1. Producten die speciaal op maat zijn gemaakt of gepersonaliseerd.
      2. Verzegelde producten die vanwege hygiënische of gezondheidsredenen niet geschikt zijn om te worden geretourneerd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
      3. Digitale producten die direct na aankoop zijn geleverd en waarvan de consument vooraf heeft ingestemd met directe levering.

      Artikel 12: Eigendomsvoorbehoud
      Het product blijft eigendom van het bedrijf totdat de consument de volledige prijs heeft voldaan. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de eigendom van het product te claimen bij niet-betaling.

      Artikel 13: Retourvoorwaarden
      De retourvoorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen en zijn te vinden op onze website. Klanten dienen zich te houden aan deze retourvoorwaarden bij het retourneren van producten. Voor specifieke details over het retourneren van artikelen, inclusief de procedure en eventuele kosten, verwijzen we naar de pagina met retourinformatie.

      Artikel 14: Garantie
      Het bedrijf garandeert dat het product of de dienst voldoet aan de overeengekomen specificaties. Indien het product of de dienst niet aan de overeengekomen specificaties voldoet, is de consument gerechtigd om het product of de dienst te retourneren volgens de retourvoorwaarden. De garantie geldt niet voor schade ontstaan door normaal gebruik, ondeskundig gebruik of slijtage. Voor specifieke details over de garantie van artikelen, inclusief de procedure en eventuele kosten, verwijzen we naar de pagina met garantie en reparatie informatie.

      Artikel 15: Privacy en Gegevensbescherming
      Het bedrijf respecteert de privacy van de consument en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens veilig worden behandeld in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij verzamelen alleen de noodzakelijke gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de overeenkomst, zoals naam, adres, e-mailadres en betaalinformatie. Deze gegevens worden niet zonder toestemming van de consument gedeeld met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de bestelling of wettelijk verplicht is. De consument heeft het recht om zijn of haar gegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Klik hier voor het uitgebreide privacybeleid.

      Artikel 16: Gebruik van Cookies
      Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies om de functionaliteit van de website te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen. Wij maken gebruik van:

      • Functionele cookies: Deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website.
      • Analytische cookies: Hiermee verkrijgen wij inzicht in het gebruik van onze website en kunnen we deze verbeteren.
      • Tracking cookies (indien van toepassing): Deze worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen of het surfgedrag van gebruikers te volgen.

      Voor het plaatsen van bepaalde cookies, zoals tracking cookies, vragen wij vooraf toestemming via een cookiebanner. U kunt uw cookievoorkeuren op elk moment aanpassen via de instellingen van uw browser of de cookiebanner. Klik hier voor het uitgebreide cookiebeleid.

      Artikel 17: Intellectuele Eigendom
      Alle content op de website van het bedrijf, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn eigendom van het bedrijf of de respectievelijke rechthebbenden en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze content zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bedrijf te reproduceren, verspreiden of op andere wijze te gebruiken. Dit omvat ook het gebruik van afbeeldingen of teksten op sociale media of andere platforms.

      Artikel 18: Overdracht van Rechten en Plichten
      Het bedrijf behoudt zich het recht voor om zijn rechten en plichten uit deze overeenkomst over te dragen aan een derde partij. De consument kan zijn of haar rechten en verplichtingen uit deze overeenkomst niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bedrijf overdragen aan een derde partij. In het geval van een overdracht zal het bedrijf de consument tijdig informeren over de wijziging.

      Artikel 19: Wijzigingen van de Algemene Voorwaarden
      Het bedrijf behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden of andere voorwaarden op de webwinkel te wijzigen. Wijzigingen zullen worden aangekondigd op de website van het bedrijf. De consument wordt geadviseerd om regelmatig de voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen. Bij het plaatsen van een bestelling na wijziging van de voorwaarden, gaat de consument akkoord met de gewijzigde voorwaarden.

      Artikel 20: Klantenservice en Contactinformatie
      Voor vragen, opmerkingen of klachten kan de consument contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. De klantenservice is bereikbaar via e-mail op info@mcubes.nl of telefonisch op 0031 (0) 647081281 op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Wij streven ernaar om alle vragen en klachten binnen 48 uur te beantwoorden. Klanten worden aangemoedigd om alle relevante informatie, zoals ordernummers en details van de kwestie, bij hun communicatie mee te delen om een snelle afhandeling te waarborgen.

      Artikel 21: Specifieke Productinformatie
      Het bedrijf biedt uitsluitend speelgoed aan dat voldoet aan de wettelijke veiligheidsnormen. Het is belangrijk dat de consument de bijsluiter en instructies bij het speelgoed zorgvuldig leest voordat het wordt gebruikt. Voor bepaalde producten geldt een leeftijdsaanbeveling, het bedrijf raadt aan om speelgoed niet te gebruiken voor kinderen onder de drie jaar, tenzij anders vermeld. De consument is verantwoordelijk voor het toezicht op het gebruik van het speelgoed door kinderen en voor het waarborgen van een veilige speelomgeving.

      Artikel 22: Klachten
      De consument dient klachten over het product of de dienst binnen 14 dagen na ontvangst schriftelijk aan het bedrijf kenbaar te maken. Klachten kunnen worden ingediend via het contact formulier of via info@mcubes.nl. Het bedrijf zal klachten binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling nemen.

      Artikel 23: Aansprakelijkheid
      Het bedrijf is niet aansprakelijk voor schade die de consument lijdt als gevolg van een tekortkoming van het bedrijf, tenzij deze tekortkoming het gevolg is van opzet of grove schuld van het bedrijf. De aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat de consument heeft betaald voor het product of de dienst.

      Na levering van de goederen aan de consument, gaat alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor het juiste gebruik en onderhoud van de producten over op de consument. Het bedrijf is niet aansprakelijk voor schade of letsel dat voortvloeit uit het onjuist of onzorgvuldig gebruik van de producten.

      Voor zover wettelijk toegestaan, sluit het bedrijf iedere vorm van aansprakelijkheid uit die niet expliciet in deze voorwaarden wordt vermeld.

      Artikel 24: Overmacht
      Het bedrijf is niet aansprakelijk voor schade die de consument lijdt als gevolg van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan alle omstandigheden die buiten de macht van het bedrijf liggen, zoals natuurrampen, oorlog, stakingen, of andere omstandigheden die de levering van het product of de dienst belemmeren.

      In geval van overmacht is het bedrijf gerechtigd de levering van producten en diensten op te schorten of de overeenkomst te ontbinden zonder dat het bedrijf verplicht is tot schadevergoeding.

      Artikel 25: Veiligheidswaarschuwingen
      De aangeboden producten zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, tenzij anders aangegeven. Bij elk product wordt aangeraden om de bijsluiter of gebruiksaanwijzing te lezen en op de hoogte te zijn van de veiligheidswaarschuwingen op de verpakking of bijsluiter voordat het product wordt gebruikt. Het bedrijf is niet aansprakelijk voor schade of letsel dat voortvloeit uit onjuist gebruik van het speelgoed. Het is de verantwoordelijkheid van ouders en verzorgers om toezicht te houden op kinderen tijdens het gebruik van speelgoed. Het bedrijf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ongevallen of letsel die voortvloeien uit het gebruik van de producten.

      Artikel 26: Duurzaamheid en Milieu
      Het bedrijf streeft naar duurzame bedrijfsvoering door het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en het minimaliseren van afval. Consumenten worden aangemoedigd om producten op een verantwoorde manier te recyclen en afval te scheiden volgens de lokale richtlijnen.

      Artikel 27: Verantwoordelijkheid Consument

      1. De consument is verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte en volledige gegevens bij het plaatsen van een bestelling.
      2. Eventuele extra kosten die voortvloeien uit het verstrekken van onjuiste of incomplete gegevens door de consument, zijn voor rekening van de consument.
      3. De consument dient de bijgeleverde gebruiksaanwijzingen en veiligheidswaarschuwingen zorgvuldig te lezen en op te volgen.

      Artikel 28: Geschillen
      Geschillen tussen de consument en het bedrijf worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. De consument heeft tevens de mogelijkheid om geschillen voor te leggen aan een geschillencommissie of consumentenorganisatie.

      Artikel 29: Fraudepreventie, Misbruik en Annulering

      • Controle en Beoordeling
        Het bedrijf behoudt zich het recht voor om bestellingen en betalingen te controleren op mogelijke fraude of misbruik. Indien er een vermoeden bestaat van fraude, misbruik, of ongeoorloofd gebruik van betaalmethoden, kortingscodes of promoties, kan het bedrijf de bestelling annuleren of aanvullende verificatie van de klant verlangen.
      • Identiteitsverificatie
        Het bedrijf kan de klant verzoeken om aanvullende informatie of documenten te verstrekken ter verificatie van de identiteit en betalingsgegevens. Indien de klant niet binnen een redelijke termijn voldoet aan een dergelijk verzoek, behoudt het bedrijf zich het recht voor om de bestelling te annuleren en, indien van toepassing, de betaling terug te storten op de oorspronkelijke betaalmethode.
      • Misbruik van Retourbeleid en Kortingen
      1. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om retouren te weigeren of gedeeltelijk terug te betalen indien er een vermoeden is van misbruik van het retourbeleid, zoals het bestellen en retourneren van grote hoeveelheden producten zonder geldige reden.
      2. Kortingsacties en kortingscodes zijn bedoeld voor normaal gebruik door consumenten. Misbruik, zoals het herhaaldelijk aanmaken van nieuwe accounts om gebruik te maken van welkomstkortingen of het onrechtmatig combineren van kortingsacties, kan leiden tot annulering van de bestelling of blokkering van toekomstige aankopen.
      • Fraude bij Betalingen
        Indien er een vermoeden is van betaalfraude, zoals het gebruik van gestolen creditcards of ongeoorloofde transacties, zal het bedrijf de bevoegde instanties informeren en de transactie annuleren. Het bedrijf kan gegevens van verdachte transacties delen met betalingsproviders en autoriteiten om fraude te voorkomen en te bestrijden.
      • Annulering van Bestellingen
      1. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren in geval van (technische) fouten in prijsstelling, voorraadbeheer, of andere omstandigheden die de uitvoering van de bestelling onmogelijk maken.
      2. Indien een bestelling wordt geannuleerd, zal het bedrijf de consument hiervan op de hoogte stellen en, indien van toepassing, het betaalde bedrag terugstorten op de oorspronkelijke betaalmethode.
      3. Het bedrijf is niet verplicht een alternatieve vergoeding of compensatie aan te bieden bij annulering van een bestelling.
      • Aansprakelijkheid van de Klant
        Indien een klant misbruik maakt van het systeem, frauduleuze handelingen pleegt, of onjuiste gegevens verstrekt met de intentie om financieel voordeel te behalen, behoudt het bedrijf zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen en eventuele schade te verhalen op de klant.

      Artikel 30: Intellectuele Eigendomsrechten en Disclaimer
      Alle teksten, afbeeldingen, logo’s, en andere content op de website van het bedrijf zijn eigendom van het bedrijf of de respectieve rechthebbenden en worden beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is verboden om deze content zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bedrijf te kopiëren, verspreiden, of op enige andere wijze te gebruiken.

      Geen rechten aan teksten of afbeeldingen:
      Hoewel wij ons uiterste best doen om correcte en actuele informatie te verstrekken, kunnen aan de teksten, afbeeldingen en andere content op onze website geen rechten worden ontleend. Het bedrijf is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onvolledigheden op de website.

          Artikel 31: Slotbepalingen
          Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Wijzigingen in deze voorwaarden zijn alleen geldig indien deze schriftelijk zijn vastgelegd. De Algemene Voorwaarden zijn te vinden op mcubes.nl/pages/algemene-voorwaarden. Bij het plaatsen van een bestelling gaat de consument akkoord met de algemene voorwaarden en alle andere voorwaarden die van toepassing zijn.